OntwikkelingOok na een opleiding bij SintLucas gaat de eigen ontwikkeling natuurlijk gewoon door. Daarom bieden we onze alumni op het gebied van professionalisering, ondernemen en vakinhoud kansen om verder te blijven groeien. Via onze verschillende platforms zijn er volop cursussen, workshops en events beschikbaar voor deelname.

Ons aanbod

Zo organiseert SintLucas NEXT trainingen voor MKB, professionals én alumni van SintLucas die klaar willen zijn voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Er is een interessant, kort en krachtig aanbod. Op het gebied van ondernemen initieert SintLucas NOW (het platform voor Nieuwsgierige Ondernemende Wereldburgers) netwerkbijeenkomsten, lezingen, bedrijfsbezoeken, het SintLucas Startup festival en heeft een eigen netwerkclub. Via SintLucas @work kunnen bedrijven en instellingen hun projecten of vraagstukken aanmelden en gaan onze studenten hiermee tijdens onderwijstijd als levensecht project aan de slag. Daarnaast bieden we regelmatig activiteiten aan via S+, ons platform waar leerinitiatieven van studenten en medewerkers van SintLucas die los staan van het lesprogramma worden uitgevoerd. Dit aanbod is ook beschikbaar zijn voor onze alumni.

 
 

 

 

 

 

 

Meedenken of meedoen?

Heb je vragen over ons aanbod of wil je als samenwerkingspartner ook aanbod ontwikkelen? Dan kun je contact opnemen met één van onderstaande personen;

 

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen