NEXT by SintLucas

De wereld om ons heen verandert snel en daarom besteedt Next by SintLucas veel aandacht aan Leven Lang Ontwikkelen. Studenten hebben op het Sint Lucas alle vaardigheden eigen gemaakt om goed en zelfstandig hun beroep te kunnen uitoefenen en dat willen we natuurlijk graag zo houden.

 

 

 

Trainingen

Next by SintLucas ontwikkelt trainingen voor MKB en professionals in de regio Eindhoven, medewerkers en alumni van SintLucas die klaar willen zijn voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Voor hen start NEXT by SintLucas met een interessant, kort en krachtig aanbod.

Ons trainingsaanbod wordt flexibel aangeboden zodat iedereen, in korte sessies nieuwe kennis kan vergaren. De trainer werkt in kleine groepen met voldoende aandacht voor individuele begeleiding. Kort en krachtig (bij-) scholen in een online en/of offline traject, dat is wat we doen.

Ontdek ons aanbod

 
 

 

 

 

 

 

Meedenken of meedoen? 

Heb je vragen over ons aanbod, wil je als samenwerkingspartner ook aanbod ontwikkelen? Neem dan contact op met Brigit Heijnen, Coördinator Leven Lang Ontwikkelen via email: b.heijnen@sintlucas.nl of bel op 06 – 28 93 08 85.

Dus ben je ondernemer, oud student of medewerker van SintLucas, werk jij in het MKB of ben je ZZP-er?

Doe mee!

 

 

 

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.

Boxtel

Burgakker 17
5281 CH Boxtel
0411-672270
info@sintlucasalumni.nl 

Eindhoven

Torenallee 75
5617 BB Eindhoven
040-2591391
info@sintlucasalumni.nl

Snel naar

    

 

 

Cookie-instellingen